Цей спосіб вирощування капусти підійде вам, якщо ви не підготували розсаду. Як тільки не буде мінусових температур, можна готувати ямки для посіву.

Після того, як ви підготували ямки для висадження капусти, у кожну з них вкиньте пригорщу попелу й склянку перегною. Це потрібно зробити у тому випадку, якщо ви не удобрювали грядки восени.

Далі пролийте ґрунт і в кожну ямку покладіть по три насінинки. Зверху накрийте обрізаними 5-6-літровими пляшками від води. Після того, як насіння зійде і надворі температура 10-15 градусів, відкривайте рослини.

Розсада капусти, кадр з відео
Розсада капусти, кадр з відео

Важливо знову прикривати рослину на ніч. Але пам'ятайте, що капуста — рослина, яка витримує навіть мінусову температуру. Однак, слід зауважити, що недовгий проміжок часу.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Далі з тих трьох рослинок, що зійшли, залиште одну найсильнішу. Крім того, кожні 2-2,5 тижні слід підкормлювати трав'яним настоєм із додаванням попелу. Для його приготування на 1 л настою додайте 25 г золи.

Дотримуючись таких простих правил, ви зможете самостійно виростити розсаду капусти, яка буде сильнішою, адже їй не треба сил для приживання, і більш ранньою.

Розсада капусти, кадр з відео
Розсада капусти, кадр з відео

Нагадаємо, не википить і не підгорить: як закип'ятити молоко швидко і без втрат

Як повідомляв "Знай.ua", 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно зашкодити організму

Також "Знай.ua" писав, впораєтеся за 1 секунду: як швидко очистити картоплю в мундирі