Багато сучасних холодильників мають систему no frost, яка уберігає морозильну камеру від намерзання льоду. У той же час багато хто користується холодильниками, в яких відсутня така технологія охолодження, тому доводиться стикатися з тим, що в морозилці рано чи пізно виростає сніговий пагорб. Існує лайфхак, який може врятувати від цієї проблеми. Про це пише pixelinform.

Насамперед потрібно розморозити холодильник і щоб прискорити цей процес можна покласти в морозилку кілька пляшок, наповнених гарячою водою.

Як запобігти намерзанню льоду. Фото: скрін youtube
Як запобігти намерзанню льоду. Фото: скрін youtube

Наступний крок: обробка морозильної камери гліцерином. Це дозволить суттєво уповільнити утворення льоду. При цьому важливо наносити гліцерин на суху поверхню, тому морозильну камеру доведеться протерти попередньо.

Після цього слід перевірити герметичність ущільнювача шляхом затискання між дверцятами паперу. Якщо вона без особливих зусиль виймається, гумка слабка і вимагає заміни.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Морозилка, скріншот: YouTube
Морозилка, скріншот: YouTube

У морозильну камеру рекомендується складати продукти, які щільно та якісно упаковані. Це також дозволить унеможливити намерзання льоду.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, знадобиться лише вода та трохи хитрощів: ефективний спосіб очистити духовку від нагару без магазинних засобів.

Також наш портал інформував, як відмити витяжку від бруду та жиру без покупної хімії: простий та дієвий спосіб, який оцінить кожна господиня.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, секретний лайфхак для прання, про який знають одиниці: всього один компонент зробить речі м'якшими і видалить будь-які плями.