Кожна досвідчена господиня має свої невеликі хитрощі, які допомагають у вирішенні побутових завдань. Наприклад, для багатьох стає справжньою проблемою прасування речей, адже це досить трудомісткий та тривалий процес. Втім, його можна суттєво прискорити і для цього є цікавий лайфхак. Про це пише apostrophe.

Деколи накопичується ціла гора одягу, постільної білизни та інших речей, які потрібно погладити. Щоб не витрачати на це півдня, можна застосувати цікавий лайфхак.

Прасування одягу. Фото: скрін youtube
Прасування одягу. Фото: скрін youtube

Так, знадобиться алюмінієва фольга, яка зазвичай використовується для приготування випічки та інших страв у духовці. Потрібно взяти невеликий шматок фольги і розмістити його під тканинним чохлом дошки для прасування блискучою стороною вгору. Суть у тому, що фольга відбиватиме тепло на виворітний бік одягу і він гладитиметься відразу з двох сторін.

Прасування одягу. Фото: скрін youtube
Прасування одягу. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Один і той же шматок фольги може прослужити досить тривалий час, адже не втратить свою здатність, що відображає. Міняти її доведеться тільки коли вона зімнеться, адже в такому разі залишатимуться складки на одязі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, секретний лайфхак для прання, про який знають одиниці: лише один компонент зробить речі м'якшими і видаляє будь-які плями.

Також наш портал інформував, як відмити витяжку від бруду та жиру без покупної хімії: простий та дієвий спосіб, який оцінить кожна господиня.

Крім того, ми писали, терміново хапаємо ганчірки і за збирання: де в будинку накопичується багато бруду, але ви навіть не підозрюєте про це.