Багато хто коли-небудь чув, що вживання лимонної води – дуже корисне щоденне заняття.

Це чудова альтернатива, якщо ви втомилися від звичайної води. Редактор американського видання про здоровий спосіб життя та харчування Джордан Пауерс Віллард провела експеримент - вона пила 8-12 склянок води з цим цитрусовим протягом дня протягом місяця.

Лимон. Фото: скрін youtube
Лимон. Фото: скрін youtube

Як виявилося, її організм зазнав багатьох позитивних змін. Багато людей прагнуть мати густе волосся, сильні нігті та ідеальну шкіру, але збереження цих якостей з віком стає складнішим.

"Дослідження вказують на позитивний вплив вітаміну С на колаген, який відповідає за якість шкіри, нігтів та волосся, але я не очікувала таких результатів від лимонного соку", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Справа в тому, що від моменту, коли жінка почала пити воду з лимоном, волосся на голові зміцніло і почало рости швидше. А нігті, які взимку були ламкими, стали міцнішими.

Лимон, скріншот з відео
Лимон, скріншот з відео

Її особливо порадував ефект на шкіру, яка стала гладкою та сяючою, а гормональні зміни, що викликають акне або набряки, відступили. А ще не варто забувати, що за допомогою лимонної води їй вдалося схуднути на 2 кг, стабілізувати артеріальний тиск та позбутися нападів судом.

Нагадаємо, можуть лише посилити ситуацію: чому гарячий чай та лимон не завжди корисні при застуді.

Як повідомляв "Знай.uа", смачні, але не завжди корисні: кому і яку шкоду можуть завдати стиглі банани

Знай.ua писав, про це повинні знати все: навіщо наносити зубну пасту на нігті - несподіваний ефект