Майже кожна господиня має "колекцію" спецій для всіляких страв - до м'яса, риби, плову, супу і так далі. Всі вони займають багато місця і часто розсипаються, якщо зберігати їх в початковій упаковці.

Є лайфхак, який убереже ваші спеції, але при цьому ніякі ємності чи прищіпки не знадобляться. Завдяки йому по шафці не розлетиться сушений кріп, перець та інші приправи. Такий спосіб підійде і для цукрової пудри, і для кунжуту, наприклад. Все дуже просто. Знайдіть ножиці та підготуйте саму спецію в упаковці.

Спеції
Спеції

Популярний блогер в Instagram поділився цим лайфхаком. Як тільки ви відкриєте нову упаковку зі спецією, скористайтеся нею, а потім відріжте ножицями ще одну невелику ділянку на тій же стороні.

Згорніть упаковку з боку відкритого куточка, але не викидайте відрізану смужку, а надягніть зверху на куточок. Блогер усе показав на відео.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цей простий і зручний спосіб допоможе зберігати спеції так, щоб вони не розсипалися, і в той же час повітря не надходитиме всередину і вони не "видихатимуться".

Лайфхак зі спеціями, кадр з відео
Лайфхак зі спеціями, кадр з відео

Раніше ми писали про те, чому ранкова кава має бути без цукру: убезпечить від серйозного захворювання

Як повідомляв Знай.ua, як правильно зберігати продукти, щоб збільшити їх термін придатності: в умовах війни дуже корисно

Також портал Знай.ua писав, як допомогти собі під час весняної алергії, коли довкола все цвіте: симптоми полегшать не лише ліки