Зараз на полицях магазинів є велика різноманітність засобів для прання речей, тому купити неякісний простіше простого. Якщо з вами таке сталося, не поспішайте засмучуватись, адже пральний порошок можна посилитися самостійно.

Часто буває, що куплений порошок не справляється зі своїм завданням, погано виводить плями на одязі. Вихід із ситуації є, а допоможе у цій справі копійчаний засіб.

Пральний порошок, фото epicentrk
Пральний порошок, фото epicentrk

У порошках міститься гідроксид амонію, який має відбілюючу властивість. Цього ж ефекту можна досягти, якщо використовувати нашатирний спирт. Цей компонент допоможе навіть зберегти якість кольорових речей.

Посилити дію порошку дуже легко. Просто додайте нашатирний спирт. Потрібно одну столову ложку цього розчину розвести у 5 літрах води. Після чого перемішайте, і вже 3-4 столові ложки отриманого складу додати барабан з білизною.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Прання речей, фото takprosto
Прання речей, фото takprosto

Цей метод значно посилить ефект, а переконатися в цьому можна вже після першого прання – усі плями мають піти. Нашатирний спирт можна використовувати і при ручному пранні, але тільки з дуже брудними речами і бажано робити все в рукавичках.

Раніше ми писали про те, що не відмовляйте собі в задоволенні: який хліб можна їсти на дієті - фігурі точно не нашкодить

Як повідомляв Знай.ua, простий, але хитрий спосіб: як наточити кухонний ніж без точильного бруска, знадобиться не більше хвилини

Також портал Знай.ua писав, що посмішка буде на мільйон: як вибрати зубну щітку і в чому перевага кожної