Воду з крану дуже небажано пити, це знають усі. Іноді така звичка може спричинити серйозні проблеми зі здоров'ям. Зараз на кожному кутку продається вже фільтрована та очищена вода, але знезаразити її можна і в домашніх умовах.

Є декілька способів, які допоможуть очистити воду без ризику для здоров'я та максимальної користі. Найкраще з цим завданням справляється активоване вугілля. Воно добре абсорбує запах і знезаражує воду від мікроорганізмів та різних домішок.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

Також можна скористатися вірним способом, про який знають усі – це відстоювання. Протягом 12 годин з води повинен випаруватися хлор та інші домішки. Не забувайте її іноді збовтувати, але не перед вживанням, оскільки важкі метали осідають на дні.

Ще воду можна кип'ятити. Завдяки цьому вона стає м'якшою, але при такій обробці вона вважається "мертвою" і може завдавати шкоди організму.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Очистити необхідний кожному ресурс можна за допомогою охолодження. Спочатку її відстоюють, а потім вже переміщають у морозилку. Через годину потрібно її дістати, залишити лише кригу, а решту вилити в іншу тару.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

Також у такій справі можуть допомогти пігулки для знезараження води, які популярні серед туристів. Але готуйтеся до специфічного смаку через вміст хлору.

Нагадаємо, одного "прекрасного" дня можна не розігнутися: названі звички, які негативно впливають на здоров'я спини

Раніше ми писали про те, що вона береже від каменів у нирках і покращить метаболізм: дієтологи назвали один із найкорисніших овочів.