У мережі з'явилися поради, як можна врятувати свої руки після городу. Ці способи збережуть ваші руки у доглянутому вигляді.

У дачно-городній сезон у багатьох виникають великі проблеми зі станом рук. Особливо у тих, хто возиться із землею без рукавичок, бо з ними теж не всі люблять працювати.

Спеціально було винайдено засіб, який допомагає з цим боротися.

Город, фото: скріншот з відео
Город, фото: скріншот з відео

Ось проста порада: взяти розчин перекису водню 3% (він продається в будь-якій аптеці) приблизно 100 г, додаємо нашатирний спирт 10-20 г, а потім будь-який миючий засіб для миття посуду або трохи порошку.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Далі, можна перемішати все це і опустити руки в отриману масу. Усі тріщини, що раніше потемніли, практично миттєво стануть світлими.

Після проведеної процедури берете до рук мило, і миєте ретельно. Наприкінці можна використовувати будь-який живильний крем. Він допоможе зберегти стан рук, і зробить їх ніжнішими.

Також, можна спробувати для цієї мети природний відбілюючий шкіру елемент, а саме – лимон. Він усуває потемніння шкіри, і надає їй свіжості.

Для цього потрібно видавити одну четверту соку з фрукта і нанести його на необхідні ділянки шкіри. Найкраще використовувати для цього ватний тампон.

Лимони, скріншот: YouTube
Лимони, скріншот: YouTube

Після цього потрібно надіти легкі рукавички і через 5-10 хвилин вимити руки з милом.

Експерти вважають, що ці способи здатні очистити шкіру після городніх робіт, і ніяк не зашкодять шкіру.

Нагадаємо, що простий лайфхак із пляшкою допоможе навести лад у вашому холодильнику.

Раніше ми повідомляли, що прибирання більше не проблема: прості поради заощадять ваш час.