Домашні улюбленці здатні дарувати своїм господарям не лише любов та підтримку у важкі хвилини, або викликати посмішку, а й передбачати прогноз погоди. Завдяки їх поведінці можна зрозуміти, буде за вікном холодно чи спекотно.

Це можна назвати прихованим "талантом" кішок, адже про їхні здібності у прогнозуванні погоди мало хто знає. Однак варто тільки дізнатися про подробиці і придивитися до сигналів, як ви одразу переконаєтеся, що це правда.

Кіт породи Scottish Fold. Фото: скриншот Youtube
Кіт породи Scottish Fold. Фото: скриншот Youtube

Потепління

Коли за вікном очікується потепління, кішки можуть потягуватись і створювати своїм тілом своєрідну дугу. Також різке поліпшення погоди настає, коли сонна тварина грайливо лягає півколом. Їхнє бажання посидіти в прохолодному місці також однозначно говорить про наближення тепла.

Похолодання

Коли холод уже "на порозі", кішка намагається знайти максимально тепле місце у будинку - батареї, камін тощо. Крім того, тварина може згортатися клубком і прикривати носа з хвостом, щоб зігрітися.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дощ

Напередодні дощу в улюбленця загострюється спрага, тому його частіше можна зустріти біля миски з водою. Також кішка активно вилизуватиме свій хвіст, вуха. І найвірніший знак – це коли вона починає часто чхати.

Кішка лащиться. Фото: скриншот Youtube
Кішка лащиться. Фото: скриншот Youtube

Раніше ми писали про те, якщо в будинку є вихованець: як позбавитися вовни на одязі під час прання, проста хитрість

Як повідомляв Знай.ua, чому коти люблять ласувати травою: причини і коли це стає небезпечним для їхнього здоров'я.

Також портал Знай.ua писав, як купити ліки для домашнього вихованця: не все так просто