Одним із найпоширеніших захворювань шкіри вважається акне і влітку воно проявляється особливо сильно. Деякі продукти негативно впливають на здоров'я шкіри та можуть провокувати прищі, тому їх споживання краще обмежити. Про це пише портал cursorinfo.

У разі виникнення проблем зі шкірою краще одразу звертатися до фахівця, оскільки це може сигналізувати про появу серйозних захворювань. Втім, погіршувати якість шкіри можуть деякі продукти.

Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube
Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube

Так, фахівці заявляють, що негативно впливають на здоров'я шкіри солодощі та манго. Справа в тому, що велика кількість цукру в організмі призводить до гормонального дисбалансу, який надалі провокує появу прищів.

Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube
Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Багато сироваткових білків також провокують появу прищів, тому з вживанням молока потрібно бути обережнішими. Рафіновані вуглеводи, які містяться в макаронах та білому хлібі, провокують підвищення цукру в крові та відповідно зростає ризик появи прищів.

Експерти радять зменшити споживання цих продуктів, якщо необхідно покращити стан шкіри.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, коли можна пити просту воду: забудьте про правило 8 склянок і припиніть "заливатись" на ніч.

Також наш портал інформував, ця звичка може коштувати здоров'я: медики розповіли, чого не можна робити під час і одразу після їди.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що потрібно додавати в їжу, щоб знизити ризик хвороб серця та діабету: доступний та корисний продукт.