Для наших читачів, які навіть у квітні вже почали стежити за своїми дачними та городними ділянками, є чудова новина. Справа в тому, що травень уже добігає кінця, а малина встигає вже на початку літа. Щоб поліпшити врожай малини, зібрати великі та солодкі ягоди, їх треба вже зараз добре підгодувати.

Як добрива можна використовувати те, що "подарувала" сама природа. Давайте дізнаємося, як підгодовувати малину горохом, такий "бонус" точно не нашкодить рослині, буде лише краще.

Цим рецептом підживлення поділився один із українських блогерів-городників, який ділиться своїми порадами у мережі YouTube.

Добриво для малини, скріншот: YouTube
Добриво для малини, скріншот: YouTube

Для приготування маточного розчину потрібно одну склянку гороху залити літром води. Потім збити блендером і процідити через сито. Таким чином виходить маточний розчин.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Добриво для малини, скріншот: YouTube
Добриво для малини, скріншот: YouTube

Для поливу кущів малини склянку маточного розчину розвести трьома літрами води. Рослини потрібно поливати під корінь.

Добриво для малини, скріншот: YouTube
Добриво для малини, скріншот: YouTube

Можна приготувати підживлення за другим рецептом, трохи інакше — склянку гороху залити двома літрами води, перемішати і залишити на 24 години настоюватись у теплому.

Потім процідити розчин через сито, розвести трьома літрами води та використовувати для поливу.

Нагадаємо, як правильно вибирати полуницю на ринку та в магазинах: вбережете себе та своє здоров'я.

Раніше повідомлялося, що з грядки відразу на кухню: унікальні способи підживлення помідорів, плоди будуть немов на картинці.

Також, огірочки будуть, як іграшка: оригінальне добриво з кави, кісток і чаю для вашої грядки.