З настанням літа кожен другий намагається схуднути і позбавитися цих ненависних кілограмів, що накопичилися за зиму, і ніяк не хочуть покидати наші тіла.

Якщо при всьому старанні у вас не виходить позбутися непотрібного жиру або ви не знаєте з чого почати схуднення, то вам на допомогу прийдуть ці небанальні і дуже ефективні хитрощі.

Спорт, схуднення, Аліна Мурадімова, фото: Знай. ua
Спорт, схуднення, Аліна Мурадімова, фото: Знай. ua

Контролювати кількість їжі, що з'їдається, важливо не тільки для тих, хто худне, але і для тих, хто підтримує стабільну вагу або просто прагне правильно харчуватися. Корисні поради від експертів, як є менше.

Думай, що ти їси. І як їси.

Наприклад, можна спробувати їсти паличками або лівою рукою, якщо ти правша. Ще на етапі вибору продуктів для страви думай, наскільки вони корисні, калорійні. Намагайся замінити шкідливі інгредієнти на альтернативу, додай менше цукру

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Не забувай про поцілунки та обійми

Коли ми обіймаємо або цілуємо кохану людину, у нас виробляється гормон окситоцин. Він відповідає за покращення обміну речовин та притуплення почуття голоду.

Їж білок

Білкова їжа краще насичує і довше позбавляє почуття голоду. Особливо важливо їсти її вранці, щоб наповнити себе енергією.

Не їж на самоті

Вчені з'ясували, що в компанії стриманих у їжі людей ти і сам їстимеш менше. Стадний інстинкт, що поробиш.

Займайся спортом

Постійні тренування не лише допомагають схуднути, а й підвищують рівень цукру в крові, що притуплює почуття голоду.

Нагадаємо, що дівчина 3 роки робила в день 10 віджимань і тепер її не дізнатися: "Я ненавиділа ...".

Раніше ми повідомляли, що ця звичка може коштувати здоров'я: медики розповіли, чого не можна робити під час і одразу після їди.