Існує чимало комерційних репелентів і свічок з цитронеллою для боротьби з комарами у дворі, але є набагато цікавіший лайфхак, який заощадить гроші. Незвичайну альтернативу запропонувала блогерка в TikTok.

Літо - період набридливих комарів, які не дають насолодитися вечірніми прогулянками або посиденьками на свіжому повітрі. Існує багато покупних засобів для відлякування комах, проте є секретний лайфхак для того, щоб зменшити кількість комарів у дворі. Метод відповідно підійде для мешканців приватного сектору.

Комарі. Фото: скрін youtube
Комарі. Фото: скрін youtube

Так, допомога уникнути набридливих комах може кавова гуща, якою слід посипати територію довкола будинку. Вся суть у тому, що різні комахи, у тому числі комарі не переносять запах кави, тому посипавши густою по периметру, можна створити невидимий "щит".

Комар. Фото: скрін youtube
Комар. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Наголошується, що в цій хитрості одразу дві переваги – надає ефективну дію відлякуванню комах та дає приємний аромат кави. У мережі цей лайфхак оцінило майже два мільйони глядачів і, можливо, багатьом спростив життя.

@annalanier2

summertimehack bugs coffee

♬ original sound - CEO OF RANDOMNESS

Раніше портал Знай повідомляв, як охолодити кімнату без кондиціонера: три простих лайфхаки, які врятують від спеки.

Також наш портал інформував, немає сенсу витрачатися на хімію: як приготувати домашній засіб для миття вікон – здивує результатом.

Крім того, ми писали, не фантастика, а реальність: три секретні лайфхаки, які допоможуть зберегти чистоту в будинку і рідше прибирати.