Унітаз, що засмітився - проблема, яку не завжди просто вирішити, особливо якщо вдома не виявилося вантузу. Однак є прості народні методи, які допоможуть впоратися із засміченням і без будь-яких "інструментів". Про це пише інформаційний портал santeplus.

Коли вдома засмітився унітаз, не варто поспішати викликати сантехніка чи шукати вантуз. У деяких випадках вирішити проблему допоможе один із трьох нехитрих лайфхаків.

Унітаз, скріншот: Youtube
Унітаз, скріншот: Youtube

Спосіб №1

Прочистити унітаз може допомога засіб для миття посуду. Півсклянки засобу потрібно налити в унітаз, а потім залити гарячою водою (4 склянки). Після цього потрібно почекати близько 20 хвилин, прочистити щіткою для унітаза та спустити воду.

Спосіб №2

Можна використовувати кока-колу. Вміст пляшки слід вилити в унітаз та дати постояти ніч. Вранці слід очистити внутрішні стінки щіткою для унітаза та змити воду.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Унітаз, скріншот: Youtube
Унітаз, скріншот: Youtube

Спосіб №3

В унітаз насипати чашку харчової соди, потім повільно влити склянку оцту і дочекатися реакції. В результаті повинна вийти піна, яка розчинить засмічення та очистить зливну трубу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, не фантастика, а реальність: три секретні лайфхаки, які допоможуть зберегти чистоту в будинку і рідше прибирати.

Також наш портал інформував, немає сенсу витрачатися на хімію: як приготувати домашній засіб для миття вікон – здивує результатом.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, речі будуть м'якими та ароматними: як зробити кондиціонер для білизни в домашніх умовах, всього три інгредієнти.