Часто на вулиці можна знайти різні речі, деякі з них дуже хочеться підняти, оскільки вони мають особливу цінність — гроші, телефон, аксесуар і так далі.

На перший погляд може здатися, що підняти монету чи купюру із землі та взяти їх із собою – це звичайна справа. Але слід пам'ятати, що у деяких культурах і вірування це вважається поганою прикметою.

Знайдені гроші. Фото: Youtube
Знайдені гроші. Фото: Youtube

Уявіть, що гроші, знайдені на вулиці, мають свою енергетику, що належить попередньому власнику. Коли ви берете їх у свої руки, ви берете енергію на себе. І хоча це може здатися чимось нереальним, але вплив цієї енергії може бути відчутним.

Таким чином, піднявши гроші, ви ризикуєте зарядитися негативною енергією, пов'язаною з попереднім власником. Це може вплинути на ваш настрій, емоційний стан і навіть призвести до нещасних подій у вашому житті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Наступна річ, про яку хотілося б згадати – це ключі. Якщо ви знаходите ключі на вулиці, то вам невідомо, до яких дверей вони підходять. Залишити їх на місці – розумна ідея. Адже, використовуючи ці ключі, ви можете не лише потрапити у незручну ситуацію, а й відчути негативний вплив, який міг супроводжувати попереднього власника.

знахідка під Житомиром, фото з Facebook
знахідка під Житомиром, фото з Facebook

Також варто згадати про годинник. Годинник – це дуже особистий предмет, який носить певну енергетику свого власника. Брати чужий годинник, навіть якщо він знайдений, може спричинити певні наслідки, як і в попередніх випадках.

Крім цього, варто згадати і про дзеркала, гребінці і навіть про хрестик, що є символом релігійного значення.

Нагадаємо, полуничний Повний місяць 2023: коли відбудеться у червні, заборони на цей час

Як повідомляв "Знай.ua", співати, любити і танцювати: найенергійніші тусовщики за знаком Зодіаку, навіть похмілля їх не налякає

Знай.ua писав, "Україна поставить росію на коліна": екстрасенс Макс Гордєєв розповів про "жаркі" події літа 2023 року