Місце під обідком унітазу – це проблемна зона, з якою часто досить важко впоратися.

Хоча хтось, швидше за все, взагалі не думає про цю зону. Там зазвичай збирається іржа і наліт, які приносять неприємний запах і потребують особливих зусиль для очищення.

Як відмити унітаз. Фото: скрін youtube
Як відмити унітаз. Фото: скрін youtube

Але є один цікавий та неординарний спосіб, який допоможе швидко усунути цю проблему. Досвідчені господині використовують повітряні кульки, щоби ефективно очистити цю важкодоступну область... як би дивно це не звучало.

Спочатку прив'яжіть мотузку до надувної кульки. У невелику ємність налийте 400 мл оцту і додайте 1 столову ложку миючого засобу для посуду, після чого добре перемішайте. Приклейте маленький шматочок скотчу до повітряної кульки. Потім помістіть кульку в унітаз так, щоб вона повністю закрила злив. Вилийте підготовлений розчин в унітаз. Налийте теплу воду до верху унітазу і залиште все так на 3 години.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Кулька в унітаз, скріншот: Youtube
Кулька в унітаз, скріншот: Youtube

Після цього візьміть щітку та прочистіть унітаз. Після завершення процесу прибирання залишається тільки витягти повітряну кульку зі зливу і проколоти її в тому місці, де ви спочатку приклеїли шматочок скотчу. Таким чином він не лусне, а спокійно спустить повітря.

Цей метод дозволяє ефективно очистити місце під обідком унітазу, забезпечуючи чистоту та свіжість. Важливо дотримуватись зазначених пропорцій та час дії для досягнення найкращих результатів.

А ще дуже важливо перед використанням будь-яких хімічних засобів і методів очищення дотримуватись заходів безпеки.

Кулька в унітаз, скріншот: Youtube
Кулька в унітаз, скріншот: Youtube

Нагадаємо, коли можна пити просту воду: забудьте про правило 8 склянок і припиніть "заливатись" на ніч

Як повідомляв "Знай.uа", 12 порад, які дозволять заощадити на комунальних платіжках

Знай.ua писав, мама двох дітей використовує багаторазові ганчірки замість туалетного паперу: "Вони все ще білі"