35-річна американська супермодель plus-size Ешлі Грем зізналася, що під час сну заклеює рот скотчем.

Нещодавно дівчина оприлюднила фото на якому спить із заліпленим ротом. У своїй історії в Instagram вона розмістила знімок, на якому спить із заклеєним ротом.

Модель. Фото:  Instagram
Модель. Фото: Instagram

Як виявилося, це є популярним домашнім засобом боротьби з хропінням.

Я почала заклеювати рот скотчем, коли сплю, і я ніколи не спала так добре. Я стала краще почуватися, коли я прокидаюся. Не стукайте, поки не спробуєте — розповіла Ешлі.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Модель. Фото:  Instagram
Модель. Фото: Instagram

Важливо зазначити, що методика заклеювання рота скотчем під час сну не є рекомендацією для всіх людей і потребує попередньої консультації з лікарем.

Проти хропіння використовують такі методи, я спання на боці, уникання алкоголю та куріння. Також рекомендують робити вправи для язика, або скористатися послугами лікаря. У деяких випадках хропіння можна виправити лише за допомогою хірургії, через проблеми з дихальними шляхами.

  • Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо, ми писали, що травневий жук втече, навіть не пікне: найкращі народні засоби, які допоможуть зберегти саджанці.

Як повідомляв "Знай.ua" невелике, але приємне здешевлення: супермаркети змінили ціни на гриби та популярний овоч.

Також "Знай.ua" інформував, потрібно дочекатися літа: в Україні прогнозують суттєве зниження цін на популярний овоч.