З кабачка можна приготувати низькокалорійні млинці та навіть тортики. Він служить гарніром до риби та м'яса, заміняє макарони.

Найголовніша перевага кабачка, це те, що він майже не містить калорій, а тому чудово підходить для тих, хто намагається схуднути, пише foodspring.co.

Схуднення. Фото Freepik
Схуднення. Фото Freepik

Кабачок на 90 відсотків складається з води. Це робить овоч ідеальним універсальним продуктом, якщо ви дотримуєтеся низьковуглеводної або кетогенної дієти. Він містить багато цінних мінералів, мікроелементів та вітамінів. Калій, магній, кальцій і фосфор, серед іншого, допомагають зберегти м'язи сильними навіть під час високих навантажень. А вітамін С і бета-каротин підтримують імунну систему.

Паштет із кабачків із зеленню, фото: Знай.ua
Паштет із кабачків із зеленню, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

100 грамів кабачків містять 0 грамів жирів, лише 2 грами вуглеводів і 17 калорій.

Для схуднення, потрібно щодня спалювати більше калорій, ніж ви споживаєте. Поєднання збалансованої дієти та фізичних вправ допоможе вам досягти цього.

Кабачки. Фото: скриншот Youtube
Кабачки. Фото: скриншот Youtube

Купуючи кабачки, зверніть увагу на шкірку. Гладка, злегка блискуча поверхня — ознака оптимальної свіжості. Також проведіть тест. злегка придавивши овоч: шкірка кабачка повинна бути твердою і пружною.

Нагадаємо, ми писали, що не впізнаєте свій організм: що буде, якщо з'їдати по огірку щодня.

Як повідомляв "Знай.ua" "скляночка молочка та улюблений серіальчик": речі, які заважають вам досягнути бажаної ваги.

Також "Знай.ua" інформував, спорт та обійми допоможуть вам побороти гнів та роздратованість.