Парфумерію важливо не тільки вдало підібрати, а й вміти нею користуватися. Стандартне правило про те, що не можна наносити занадто багато різкого аромату, знають усі. А ось як зберегти його на весь день – лише одиниці.

Йдеться не про підробки або дуже дешеві аромати, які не відрізняються високою стійкістю. Однак навіть дорогий парфум може розчарувати, якщо аромат не протримається до вечора. На щастя, є цінні рекомендації, які допоможуть його зберегти.

Парфуми, фото depositphotos
Парфуми, фото depositphotos

Для початку зверніть увагу на умови зберігання парфуму. Флакон повинен стояти в темному та прохолодному місці, де на нього не потраплять прямі сонячні промені.

Як наносити парфум, щоб він довше "тримався":

  • Наносьте парфуми на чисту та зволожену шкіру. Слід нанести на тіло лосьйон або крем, а сам парфум – через 10 хвилин. Однак навіть звичайний вазелін закріпить аромат.
  • Духи добре розкриються там, де тепло. Тобто, наносити їх краще туди, де відчувається пульс – шию, потилицю, зап'ястя, тильну сторону колін та ліктів.
  • Купуйте аромат, який повільно вивітрюється на шкірі та відповідатиме вашому pH. Це означає, що потрібно правильно підібрати хімічний склад парфумів.
  • Не слід терти місце, куди ви нанесли парфум, тому що через різкі торкання верхні ноти аромату не відчуватимуться, а нижні випаровуються буквально за 30 хвилин.

Парфумерія, фото malva-parfume
Парфумерія, фото malva-parfume

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, зачем влітку пити каву з сіллю: не тільки смачно, а й корисно

Раніше ми писали про те, як випита на самоті пляшка вина впливає на здоров'я: наркологи попередили про небезпеку