Коли чоловіки знайомляться з представницями прекрасної статі, свідомо чи несвідомо, вони звертають увагу на різні аспекти їхньої зовнішності, які не обмежуються кольором очей чи волосся.

Наприклад, чоловікам дуже подобаються жінки із прямою поставою. Ця історія чисто інтуїтивна, бо подібне явище одразу ж асоціюється із силою та здоров'ям, а крім того, десь там можна і знайти відповідь про характер — нібито такі жінки не доставляють жодних проблем.

Приваблива жінка. Фото: Youtube
Приваблива жінка. Фото: Youtube

Ще для чоловіків дуже важлива хода жінки, іноді вони наважуються підійти до жінки саме тому, як вона граційно рухається. Хода жінки має бути плавною, але й не химерною. Легке похитування стегнами - ідеальне, тому що в цьому вся "жіночність".

Крім того, справжня причина, чому жіноче волосся має таке велике значення, навіть самим чоловікам не відома. Але за знайомства вони саме на це звертають увагу. Хтось не може стриматися від коротких зачісок, а деякі милуються довгими локонами. Для когось привабливе руде волосся, а для когось – блондинки. Але недбале волосся, зрозуміло, в будь-якій ситуації може відштовхнути.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Не варто забувати і про посмішку, яка завжди робить людину привабливішою. Вона є чітким сигналом оточуючим про ваш оптимізм, доброзичливість і ніжність. Про стан шкіри обличчя, бо не кожному сподобаються різні дефекти, почервоніння від сонця, роздратування та прищі... навіть якщо людина не винна у цьому.

Жінка. Фото: скриншот з відео
Жінка. Фото: скриншот з відео

Але жінка, яка не дбає про свою шкіру, виглядає помітно. Макіяж тут також не має значення – чоловіки віддають перевагу природності.

Ще дуже важливо відчути, в якому стані знаходиться жінка чи які у неї настрої, хоча це не так просто. Переживання, сум, дратівливість, агресія, розчарування – це майже одразу помітно. Багато чоловіків не ризикнуть підійти до жінки, якщо бачать такі емоції. Навіть якщо їх дуже приваблює.

Нагадаємо, які шлюби заборонені в Україні: зареєструвати не можна не лише ЛГБТ

Як повідомляв "Знай.uа", весілля, вінчання чи співжиття: який варіант варто вибрати, якщо не хочете проблем, відповідь церкви

Знай.ua писав, розкидають шкарпетки, пукають при всіх і постійно безглуздо жартують: найнебезпечніші чоловіки-співмешканці за знаком Зодіаку