Подушка – невід'ємна частина нічного відпочинку, але згодом вона може втратити форму та колишню м'якість. Також неправильний догляд може призвести до неприємного запаху та розмноження різних мікроорганізмів та кліщів, які не несуть жодної користі здоров'ю. Втім, є чотири прості кроки, які допоможуть повернути старим подушкам колишній вигляд.

Сон на старих подушках може стати вкрай некомфортним, адже постіль може втратити колишню м'якість і стати плоскою. Якщо витрачатися нові подушки не хочеться, можна "реанімувати" старі.

Сон, скріншот: Youtube
Сон, скріншот: Youtube

Повернути м'якість і пишність подушкам можна за лічені хвилини, дотримуючись чотирьох простих кроків.

Крок №1

Насамперед потрібно розпороти заводську наволочку, але небагато. Буде й достатньо 10 сантиметрів, щоб мати можливість просунути руку.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Крок №2

Витягаємо наповнювач і поміщаємо його у велику ємність, наприклад, у широкий таз або миску.

Подушка. Фото: скрін youtube
Подушка. Фото: скрін youtube

Крок №3

Розпушити наповнювач за допомогою двох масажних гребінців. Рекомендується брати невеликі шматки, щоб вони не чіплялися за зубчики.

Крок №4

Після цього розпушений наповнювач повертаємо в наволочку та зашиваємо її. При необхідності заводську наволочку попередньо можна випрати.

Раніше портал Знай повідомляв, як почистити телевізор від пилу, щоб не довелося бігти до сервісного центру: простий та безпечний спосіб.

Також наш портал інформував, змиються майже будь-які плями: як прати дитячі речі без застосування хімії, кілька цікавих способів.

Крім того, ми писали, скатертина буде як нова: як вивести плями від кави, вина чи жиру – прості, але працюючі методи.