Існує хитрість, завдяки якій можна отримати здорову та велику капусту, не докладаючи зайвих зусиль. Проте цей секрет знає далеко не кожен дачник.

Про хитрість, яка допомагає забезпечити чудовий урожай, розповідається у статті на сайті prostoway. Як виявилось, дуже корисно при посадці капусти класти в лунку картоплю.

Молода картопля. Фото: Youtube
Молода картопля. Фото: Youtube

Досвідчені городники пояснюють, що коренеплід краще вибрати середнього розміру, а також його потрібно очистити від шкірки. Така нехитра маніпуляція необхідна для того, щоб картопля не проросла і не створила додаткової мороки на грядках.

Далі підготовлену картоплю треба втиснути в лунку, а вже зверху можна висаджувати розсаду. Якщо ж у вас під рукою лише дрібні овочі, їх заздалегідь залити окропом. А використовувати лише після остигання.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Капуста, фото: скріншот з відео
Капуста, фото: скріншот з відео

Однак на цьому дачні хитрощі не закінчуються. Як тільки картопля буде в лунках, а капуста буде висаджена, необхідно полити грядки спеціальним засобом: у 10 літрах води потрібно розвести 100 г сирих дріжджів. А зверху бажано посипати невеликою кількістю золи.

Розсада капусти, кадр з відео
Розсада капусти, кадр з відео

Нагадаємо, тому що гладіолус: як правильно висадити улюблену квітку дачників і досягти активного росту.

Раніше ми повідомляли, що картоплі будуть одна до одної: як правильно поливати коренеплід, щоб уносити врожай мішками.

Також стало відомо, що не сідайте ці овочі поруч з кабачками, а то без драників залишитеся: все, що потрібно знати про "зелененьких".