Згодом плитка на стінах ванної покривається неприємним нальотом, який в основному складається з висохлих крапель води та мильної піни. У результаті навіть яскравий кахель стає тьмяною. Впоратися з таким лихом можна досить легко і швидко, навіть якщо наліт накопичувався тривалий час. Про це пише pixelinform.

Повернути плитці у ванній первісний вигляд можна без використання будь-якої побутової хімії. Для приготування необхідного засобу знадобиться лимонна кислота та вода. Даний розчин дозволить провести прибирання у ванній за 15-30 хвилин і змусить стіни блищати. Також засіб дійде для плитки на підлозі.

Санвузол. Фото: скрін youtube
Санвузол. Фото: скрін youtube

Так, для приготування розчину потрібно взяти 50 г лимонної кислоти і 2 склянки теплої води. Все перемішуємо і можна починати прибирання. Засіб наноситься на губку, якою протирають плитку. Наліт зникатиме на очах, а кахель почне блищати.

Як відмити плитку у ванній. Фото: скрін youtube
Як відмити плитку у ванній. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зазначається, що цей розчин може допомогти і в ситуаціях, коли наліт накопичувався роками, але просто протерти буде недостатньо. Рекомендується змочити засобом серветку та приклеїти на кахель. Засобу потрібно дати час, щоб воно подіяло. Через 15-30 хвилин серветку можна забирати і протирати плитку губкою.

Раніше портал Знай повідомляв, як почистити телевізор від пилу, щоб не довелося бігти до сервісного центру: простий та безпечний спосіб.

Також наш портал інформував, змиються майже будь-які плями: як прати дитячі речі без застосування хімії, кілька цікавих способів.

Крім того, ми писали, скатертина буде як нова: як вивести плями від кави, вина чи жиру – прості, але працюючі методи.