Сьогодні ми з вами розберемося з тим, як правильно підгодовувати вишню.

До цього ми ділилися з вами безліччю секретів та інструкцій, як правильно підгодовувати гарбузи, кабачки, огірки, кріп, полуницю і багато іншого. Кожен шановний садівник повинен взяти цю інформацію на замітку, щоб згодом хвалитися величезним і пишним урожаєм.

Вишня, скріншот: Youtube
Вишня, скріншот: Youtube

Тому повернемося до підживлення вишні, яке необхідно робити навесні по периметру крони, по вологому ґрунту. Беремо літрову банку золи, а також одну столову ложку сечовини та дві столові ложки безхлорного калію. Їх потрібно додати в десять літрів води та перемішати, а потім поливати добрива у кількості не менше трьох-чотирьох відер на одну рослину.

Вишня, скріншот: Youtube
Вишня, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

При цьому існує заміна – калійна селітра – дві столові ложки.

Якщо ви хочете зайнятися підживленням влітку, то найкращий місяць для цього – середина серпня. Беремо дві столові ложки подвійного гранульованого суперфосфату разом із столовою ложкою калію. Їх теж потрібно замішати в десяти літрах води з літровою банкою золи.

Пізньої осені, коли ви вже зібрали опале листя, можете внести кілька відер органіки.

Вишня, скріншот: Youtube
Вишня, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що просто покладіть це в лунку і капуста буде, як із картинки: здоровий і великий урожай забезпечений.

Раніше ми повідомляли, що картоплі будуть одна до одної: як правильно поливати коренеплід, щоб уносити врожай мішками.

Також стало відомо, як позбутися колорадського жука, фітофтори, попелиці та капустянки: правила догляду за картоплею у червні.