Жінка із Великобританії, яка відзначила своє 108-річчя, розкрила досить простий секрет свого довголіття – відсутність дітей. Про це повідомляєBBC.

Ада Даніель раніше була гордою господинею багатьох собак породи хорта, жартома заявляла, що саме її улюблені чотирилапі - справжній секрет тривалого життя. Ада проживає в будинку для літніх людей у ​​Коднорі, Дербіширі, з 2015 року.

У день свого народження Ада отримала понад сто листівок, написаних незнайомими людьми. Координатор Келлі Гучер запустила заклик на місцевій сторінці у Facebook і була приємно вражена великою кількістю людей, які побажали їй здоров'я та щастя.

У Ади мало родичів, і вона ніколи не мала дітей та, відповідно, онуків. Тому їй просто хотіли принести задоволення, надіславши якнайбільше листівок. Їй дуже подобається, що люди дізнаються про неї через її вік.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Келлі також розповіла, що Ада ніколи не мала власних дітей, але колись вона була "матір'ю" множини пухнастих чотирилапих малюків.

будинок престарілих, скріншот з відео
будинок престарілих, скріншот з відео

[quote author=""]"Одного разу я запитала її, в чому її секрет довголіття, і вона сказала, що секрет полягає в тому, щоб мати собак, а не дітей", - додала Келлі.

Ада Даніель стала великим прикладом людини з активним і щасливим життям у похилому віці. Її оптимізм, любов до тварин та радість, яку вона приносить оточуючим, є невичерпним джерелом натхнення для багатьох.

Нагадаємо, "секрет довголіття" цілої нації - як японці примудряються доживати до 100 років

Як повідомляв "Знай.uа", 106-річна іспанка зізналася, як дожила до такого віку : щодня вона п'є дивовижний напій

Знай.uа писав, 109-річний дідусь назвав головні секрети, чому він зараз здоровіший за молодих