Жителі окупованих територій Донецької та Луганської області змушені їздити на заробітки до Абхазії через жебрацькі умови.

Про це розповів український журналіст Денис Казанський у своєму мікроблозі.

Казанський пригадав, як раніше "патріоти" Донбасу насміхалися над заробітчанами із Західної України, які їздять в Європу на заробітки. І за іронією долі сьогодні "руській мір" довів жителів окупованих територій до того, що вони також змушені їздити на заробітки, лишень вже не в Європу, а в жебрацьку діру.

"Економічне диво по-російськи. Жителі ОРДЛО через зубожіння тепер їздять на заробітки до Абхазії! Навіть там за збір мандаринів платять більше, ніж у "Л/ДНР", де зарплати по 5 тисяч рублів (близько 2000 грн – ред .)", – написав Казанський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами журналіста, навіть йому було важко уявити, що можна впасти нижче Абхазії. Але як з'ясувалося, це можливо.

"Кураторам "молодих республік" вдалося неймовірне. Тепер навіть в Абхазії рівень життя вищий, ніж в ОРДЛО. А колись наші "донбаські патріоти" насміхалися над заробітчанами із Західної України за те, що ті їздять у поляків картоплю копати", – додав він.

Казанський зазначив, що справжні карателі і фашисти – це ті, хто створив "ДНР" і "ЛНР".

"Навіть не уявляю, наскільки потрібно ненавидіти Донбас і людей, які живуть там, щоб влаштувати їм таке життя. Ті ж виродки, які в 2014 кричали, що Донбасу не потрібно в ЄС, тому що він не хоче бути джерелом дешевої робочої сили для Євросоюзу, тепер перетворили його на джерело дешевої робочої сили для Абхазії", – підсумував журналіст.

Нагадаємо, на непідконтрольних офіційному Києву територіях мешканці все частіше замислюються над тим, що так звані "паспорти "ДНР" – просто папірець, який нічого не вирішує. Його не визнає жодна цивілізована країна світу, тому донеччани масово замовляють українські ID-паспорти.

Як повідомляв портал Знай.ua, мешканці тимчасово непідконтрольного українському уряду Донецька в знак протесту проти фейкових виборів псували бюлетені.

Також Знай.ua писав, жителі Донецька скаржаться на зелену воду з кранів