Нарешті шанувальники DC дочекалися виходу нового фільму "Аквамен". Після виходу в прокат супергеройське кіно зібрало безліч рецензій та коментарів, і всі вони неоднозначні. Одні глядачі розчаровані, інші ж, навпаки, повертаються з кінотеатрів в повному захваті.

DC вирішила дати нове життя одному з найстаріших героїв всесвіту. Що з цього вийшло розповідає радіо Максимум.

Фільм 100% не можна назвати нудним, навіть незважаючи на його тривалість 2 години. Під час перегляду не з'являється бажання перевірити инстаграмм або збігати за попкорном. Екшн-сюжет і фантастичні діалоги просто не дають відволікатись. До того ж спецефекти і графіка фільму майже наздогнали "Аватар". Якісні і влучні переходи камер в такому жанрі рідко можна оцінити.

Для тих, хто не пропустив жодної серії "Гри Престолів ", стимулом для перегляду "Аквамена" стане Джейсон Момоа. Пам'ятайте чоловіка Матері Драконів? Тут Дрого перевтілився в супергероя.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фільм відрізняється ще й тим, що DC вирішила піти по стопах Marvel і додала жменьку хороших жартів, від чого сценарій тільки став краще. Якщо ви раніше не були знайомі з коміксами з цієї серії, то це не біда. Сюжет розвивається так, що ви не відчуєте себе зайвим.

При перегляді ви ловите себе на думці, що як тільки Момоа з'являється на екрані крупним планом, повинен заграти "престоловский" саундтрек. Здається, робота операторів і режисерів і була націлена на те, щоб глядач просто не відривав очей від м'язистого красеня.

В стилі конкурентів в "Аквамені" вирішили запустити і відео після титрів. Так, з кількох секунд останнього відео ви зможете зрозуміти, що буде продовження історії. Хоча, все неоднозначно. Подивіться самі.

Нагадаємо, раніше трейлер фільму "Аквамен" став хітом в мережі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" кінокомпанія показала захоплюючий тизер "Аквамена".

Також "Знай.uа" писав, що Ембер Хьорд прийшла на прем'єру фільму "Аквамен" без білизни.