У Львові стався страшний інцидент. Неповнолітній хлопець викрав автомобіль, в результаті він загинув.

Національна поліція Львівської області повідомляє, що вчора, 18 лютого, близько дев'ятої години вечора на трасі Київ-Чоп сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода.

За попередньою інформацією, неповнолітній підліток сів за кермо автомобіля. Зрозуміло, прав на керування авто у молодого хлопця не було. Ймовірно, львів'янин керував автомобілем Рено Логан, не впоравшись з керуванням, він виїхав на зустрічну смугу, де і зіткнувся з водієм Шкоди.

Водієм Шкоди був двадцяти восьмирічний львів'янин. Чоловіка терміново госпіталізували в медичний заклад. А ось підліток, на жаль, загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди від отриманих травм, несумісних з життям.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів розбираються в цьому трагічному ДТП і з'ясовують всі обставини справи. За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті двісті вісімдесят шостої Кримінального кодексу України. Ця стаття кваліфікується як порушення правил безпеки дорожнього руху.

Згідно даної кримінальної статті, зловмиснику загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі, а також позбавлення прав на керування авто до трьох років (але не обов'язково). Але кого будуть судити?

Нагадаємо, екс-поліцейський не впорався з керуванням автомобіля. Кілька людей були серйозно травмовані. Чоловікові загрожує позбавлення волі терміном від трьох до восьми років і можливе позбавлення прав на керування до трьох років.

Як раніше повідомляв Знай.uа водії евроблях не розминулися на дорозі. У дорожній пригоді постраждало троє людей, а машини перетворилися у консервні банки. Ви повинні бачити ці моторошні фото з місця події.

Знай.uа писав, у Львові легковий автомобіль влетів у пост прикордонників. У результаті жахливої дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє людей, а самого водія терміново доставили в реанімаційне відділення для надання необхідної медичної допомоги.