Трагічний випадок стався на Хмельниччині: лікарям не вдалося врятувати постраждалого. Як передає tv7plus.com, жахлива ДТП сталася 9 в Старокостянтинові.

Фото з місця дтп, джерело: національна поліція

Так, стало відомо, що 34-річна жінка-водій автомобіля "Skoda" їхала по дорозі, як раптом їй прямо під колеса вийшов пенсіонер. Прибышие на місце пригоди медики одразу ж госпіталізували бідного чоловіка в Староконстантиновскую центральну районну лікарню, де лікарі ухвалили рішення помістити його в реанімаційне відділення, однак незважаючи на всі зусилля лікарів, врятувати життя потерпілому не вдалося. Медикам нічого не залишалося, як констатувати смерть чоловіка. Пенсіонеру було 85 років.

Пізніше були встановлені деякі важливі деталі: так, поліцейські, відновивши картину пригоди, дізналися, що загиблий вирішив перети дорогу на заборонний сигнал світлофора, незважаючи на ПДР і здоровий глузд. Повну картину події повинні встановити слідство.

В наслідок події правоохоронцями було відкрито кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які управляюттранспортными засобами". Далі в цій справі належить розбиратися суду, встановивши хто був правий, а хто винен.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, в Дніпрі на пекельній швидкості зіткнулися Vokswagen і Ford — машини в м'ясо, шансів вижити не було

Як повідомляв портал Знай.иа водій дивом вижив у страшному ДТП, колеса розлетілись в різні сторони

Також Знай.иа писав, що у Києві двоє коней влаштували видовищний втеча – неслися по Окружній з усіх копит