У Хмельницькій області зоозахисники виявили собаку з травмами лап. Тварина постраждала від рук двох пенсіонерів, які прив'язали собаку на ланцюг, зачепили її за машину і тягнули його так по сільській вулиці. Все це відбувалося серед білого дня на очах у односельців.

Дзвінок у поліцію надійшов відразу, як жителі побачили знущання над твариною. Як виявилося, господар пса на прізвисько Джонні і його сусід вирішили покарати тварину за те, що він нібито полював на курок.

Зоозахисникам двоє пенсіонерів заявили, що нічого б ніхто не дізнався, якби вони його просто вбили у дворі. Вони також не побачили нічого поганого в своїх діях, так як тварина впадало на птахів. Пенсіонери пояснили, що вони нібито хотіли віддати пса на сусіднє підприємство і так його везли туди. Однак після приїзду поліції і журналістів Надзвичайних новин вони одразу ж сховалися в городах.

Зоозахисники забрали потерпілого Джонні і тепер доглядають його. В першу чергу собаку помили і врятували від перегріву. Потім вони приступили до обробки ран на лапах. Зараз Джонні почуває себе краще і знаходиться в спеціальному притулку. У собаки є вдосталь їжі і води, а також персональна добротна будка, яку він не хоче покидати. Волонтери кажуть, що собаці чекає тривалий період реабілітації і пристрій в добрі руки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Колишній власник собаки і його сусід потрапили в поле зору поліції. Їм доведеться понести покарання за жорстоке поводження з твариною.

Крім того, зоозахисники розповіли, що причиною того, що Джонні намагався вбити курей був голод. Вони розповіли, що пес дуже грайливий і веселий, добре ставиться до людей. Зараз його тримають на прив'язі, щоб він звик, а потім відпустять і Джонні буде грати з іншими вихованцями притулку.

Нагадаємо Знай писав, що в Казахстані відпочиваючі на пляжі забили тюления заради сэлфи.

Знай повідомляв, що в Дніпрі власники ізут чотирьох собак.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром суд визнав винним у злочині чоловіка, який повісив собаку на повідку.