У Хмельницькій області, в місті Нетішин, розшукали та мають намір покарати жінку, яка викинула зі свого автомобіля двох маленьких кошенят. Про це розповіли у відділі з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

Зазначається, що кричущий випадок днями зафіксували мешканці міста, які повідомили про нього у соціальних мережах. За інформацією свідків, на одній з вулиць зупинився автомобіль, із якого невідома жінка викинула двох кошенят, та поїхала геть.

Свідкам вдалося зафіксувати номери автомобіля, на якому приїхала зловмисниця. У громадській організації «Вірний друг» взялися за сприяння поліції знайти винуватицю – виявилося, що вона проживає у приватному секторі міста, у садибі.

Правоохоронці склали щодо жінки протокол за ч. 1 ст. 89 «Жорстоке поводження з тваринами», відповідно до якої передбачено покарання у вигляді штрафу від 3400 до 5100 гривень.

«Оце правильно, хто викидає - фоткати і штрафувати, нехай стерилізують, і не буде кошенят. За стерилізацію менше платити, ніж штраф. Я «за», щоб штрафували, хто викидає собак і котів», «Було б логічно, щоб ці штрафи рагулям йшли на утримання таких тварин у притулку та виплати свідкам правопорушення. І розмір збільшити раз в десять...», - коментують містяни.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що в Нікополі виявили змію у дворі приватного будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпропетровській області неадекватний чоловік "зняв" з собаки шкіру живцем.

Також Знай.uа писав, що неподалік від Дніпра, невідомі на машині збили кішку і залишили помирати посеред дороги.