У Хмельницькому чоловік порушив заборону на водіння автомобіля, яку отримав через несплату аліментів. Про це розповіли на сайті Хмельницького апеляційного суду.

Повідомляється, що 9 травня 2020 року чоловік, на якого накладено заборону на керування транспортним засобом, їхав за кермом автомобіля ВАЗ, чим порушив п. 2.1 "а" ПДР України.

У зв'язку з цим суд визнав чоловіка винним і залучив його до відповідальності шляхом введення міри покарання у вигляді накладення заборони на керування транспортним засобом протягом 6 місяців.

Чоловік оскаржив це рішення в апеляційному суді Хмельницька. Він заявив, що в його діях не було правопорушення, адже він сів за кермо щоб підвезти товариша, тому цю справу слід закрити.

За словами обвинувачуваного, він не був обізнаний про те, що з 1 вересня 2018 року на нього було накладено обмеження на керування транспортним засобом, оскільки постанова державного виконавця до нього не приходила і він не міг ознайомитися з її змістом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В апеляційному суді заявили, що чоловік знав про заборону на водіння транспортного засобу. Він підтвердив це, коли на засіданні суду розповідав, що хотів підвезти товариша.

У результаті апеляційний суд Хмельницька визнав чоловіка винним і відхилив його скаргу про перегляд справи.

Нагадаємо, що у Львові накрили "масажний салон" з змученими жрицями кохання

Як повідомляв портал "Знай.uа" чоловік вкрав 2000 ключів від авто і продавав їх на Ebay

Також, "Знай.uа" повідомляв, що у Києві схопили наркодиллершу з багатим приданим"