Через війну на сході України багато воїнів залишилися без освіти, тому влада України всіляко намагається вирішити цю проблему. Так, стало відомо, що для учасників Антитерорстичної операції влада Хмельницької області підготувала нові пільги, про це повідомляє видання podillyanews.com.

Так, за інформацією журналістів, пільги і компенсації отримають 13 учасників російсько-української війни. Компенсації будуть покривати навчання у вищих навчальних закладах Хмельницького, і загалом складуть не більше 40 тисяч гривень. Не уточнюється, на одну це людину чи на всіх, проте радує, що такі питання взагалі піднімаються.

Це рішення було прийнято на черговому засіданні Хмельницької міської ради депутатами в рамках програми соціальної підтримки учасників АТО, учасників Революції Гідності, а також членів їх сімей на 2018-2020 роки.

Більш того, повідомляється, що вже було повернуто 50 відсотків вартості навчання 56-ти учатникам бойових дій. Загальна сума, яку в цьому році чиновники заклали в бюджеті міста на компенсації значна і складає 400 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, на Закарпатті зневірений ветеран АТО голодує під вікнами у чиновників: "За кого проливав кров?!"