За станом на 13 липня в Україні офіційно зареєстровані 612 нових випадків зараження коронавирусной інфекцією. З початку карантину заразилися 54 133 людини. За останню добу 385 пацієнтів одужали. Про це повідомив МОЗ.

У Хмельницькій області статистика захворюваності коронавірусом відносно стабільна. З початку карантину в регіоні зафіксовано 908 випадків зараження. За останню добу в області виявлено лише один випадок зараження.

На даний момент на лікуванні знаходять 128 осіб. 43 людини мають потребу в стаціонарному лікуванні в медичних закладах регіону, а решта лікуються вдома. З початку карантину одужали 760 осіб. Тільки за останню добу одужали 105 пацієнтів, що є абсолютним рекордом з березня. Більшість видужали є вихованцями та співробітниками психоневрологічного інтернату.

Варто відзначити, що у Львівській області пацієнти чекають відповіді на здані аналізи тижнями. Черги утворилися з-за великої кількості підозр. Тільки за останню добу були направлені в лабораторію на дослідження 548 проб, з яких тільки 104 позитивних результату. 51 людина, з них проживають у Львові. Крім того, стало відомо, на роботу взяли 400 проб і ще 132 проби залишилися в холодильнику.

Нещодавно стало відомо, що заразність коронавіруса стала на 30% вище, ніж була раніше. Вчені пояснюють це мутаціями вірусу, що є його нормальною життєдіяльністю. Проте вчені раніше не бачили швидких змін, як показує COVID-19.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо Знай повідомляв, що у львівській області утворилася черга з підозрою на коронавірус.

Знай писав, що заразність коронавіруса зросла на 30% за мутацій.

Нещодавно Знай передавав, що Комаровський розповів, кому пощастить не заразитися коронавірусом.