Звичайне патрулювання для поліцейських села Юхимовці Волочинского району ледь не стало останнім, коли їм надійшов виклик про вбивство на території села, повідомляє новинний портал в Телеграмі "Хмельницький LIVE".

А почалася ця страшна історія з того, що місцеві жителі виявили труп свого односельця, та не аби де, а в безпосередній близькості до церкви, прямо на вулиці. Ними тут же були викликані співробітники поліції. Прибули на місце: начальник поліції області Анатолій Щадило, його заступник Андрій Чайковський і начальник місцевого відділення поліції Олексій Малишевський, і побачили картину, від якої кров холоне в жилах: прямо на землі лежало тіло 69-річного односельця, якого всі знали, з жорстоким ножовим пораненням в груди.

Слідчі дії, фото - національна поліція

При проведенні необхідних слідчих дій, поліцейськими було прийнято рішення здійснити обхід можливих свідків. Так, в той момент коли вони зайшли у двір будинку одного з підозрюваних, він зробив те, чого від нього ніяк не очікували служителі закону - раптово вихопив ножа і кинувся з ним на поліцейських. На щастя, співробітники органів виявилися досить добре тренованими, і зуміли затримати сміливця. Ніхто з них не отримав травм.

Після цього інциденту був проведений обшук в будинку затриманого, де копи знайшли та вилучили безліч особистих речей убитого - сумку, в якій було 200 гривень, окуляри, пенсійне посвідчення та парасольку.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Слідчими було відкрито кримінальне провадження за ст. 115 2 ч. п. 6 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів), і також ст. 345 ч. 2 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів) КК України.

Вбивці залишається тільки чекати рішення суду, за вчинені звірства йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, раніше у Харкові жінка задушила десятирічного сина і перерізала собі вени - замішаний банк