Вчора 13-го липня відомий парк в Хмельницькому був прикрашений цікавими скульптурами, повідомляє телеграм-канал Хмельницький LIVE.

Як йдеться у повідомленні, одна з алей парку культури і відпочинку імені Чекмана була прикрашена оригінальними дерев'яними скульптурами ручної роботи, які парку дісталися після проведення третього українського чемпіонату скульпторів "STIHL Carving Cup 2019".

Організатори чемпіонату порахували, що скульптури, зроблені учасниками, набагато краще будуть виглядати в парку, який щодня приниимает велика кількість людей, ніж десь у темному складі, де їх не побачить ніхто, і люб'язно передали всі наявні творіння у власність парку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Серед скульптур є безліч популярних особистостей і персонажів, наприклад, таких як Устим Кармелюк, Хмельмэн, та інші.На даний момент у парку встановлено дев'ять таких скульптур. Спочатку скульптур було 10, проте на жаль, одну з них навіщо-то пошкодили вандали. Дісталося скульптури Нептуна, він залишиться в пам'яті людей, і на фото. Невідомі розтрощили її так, що деталі навіть не вдалося знайти. Планується, що скульптури будуть стояти в парку до зими, а потім можливо їх перевезуть в більш тепле місце.