У Хмельницькому сталося ДТП, про це розповіли на сторінці "Хмельницький LIVE" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що на вулиці Кам'янецької сталося зіткнення легкового автомобіля BMW і міського тролейбуса.

За словами очевидців, водій BMW виїхав на зустрічну смугу дорожнього руху, в результаті чого і сталося зіткнення з тролейбусом,

Після зіткнення напрямок руху тролейбуса змінився і він в'їхав у стовп.

В результаті ДТП один з пасажирів тролейбуса не постраждав. У легковому автомобілі знаходився водій і пасажир. У даний момент з'ясовується тяжкість отриманих ними травм.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Публікація Хмельницький LIVE, скріншот: Facebook

До повідомлення додали кілька знімків з місця події. На них можна помітити, що в результаті зіткнення автомобіль BMW жовтого кольору отримав серйозні пошкодження і позбувся капота та інших деталей кузова.

ДТП у Хмельницькому, фото: Facebook Хмельницький LIVE

Підписники сторінки не змогли пройти повз цієї публікації і висловили свою думку в коментарях. Один з них розповів, що особисто спостерігав, як сталася ця ДТП.

"Я особисто бачив цю ДТП це жах. З боку пасажыра м'ясо. Співчуваю. Ось до чого призводить необережність" - написав підписник в коментарях до публікації.

Коментар до публікації, скріншот: Facebook Хмельницький LIVE

Нагадаємо, що в Києві в п'ятницю, 17 липня, о 20:10 по спецлінії 102 надійшла інформація про те, що на проспекті Перемоги біля входу на станцію метро "Шулявська" стався вибух. В результаті інциденту постраждав чоловік, який проходив повз станції. Відомо, що його вже госпіталізували.

Як повідомляв портал "Знай.uа" ексглаву Генерального управління Національної поліції у Запорізькій області, Олега Золотоноші затримали за водіння автомобіля в стані алкогольного сп'яніння.

Також, "Знай.uа" писав, що в Ужгороді на вулиці Собранецькій прямо поруч з відділенням лікарні чорний автомобіль марки BMW протаранив автомобіль Ford, який належав медикам і як раз в той момент виїжджав з бригадою лікарів на виклик з приймального відділення станції швидкої допомоги. Удар був такої сили, що всі, хто знаходився в кареті швидкої допомоги постраждали, а сам автомобіль перекинувся, і тільки дивом не загорівся.