У Хмельницькому пільговики скаржаться на спецрейси Про це розповіли у виданні "Суспільне".

Повідомляється, що у Хмельницькому вже четвертий день працюють 12 спецрейсів для пільговиків. У міській раді вважають, що це допомогло частково вирішити проблему переповненого транспорту, однак для осіннього періоду даної кількості рейсів не вистачить.

"Ми моніторимо стан накопичення людей на зупинках і бачимо, що за ці дні, коли почали курсувати спецрейси, менше хмельничан зараз очікують транспорт. Це означає, що частково добирання людей на роботу вирішене. Звичайно, не повністю, адже ми розуміємо, що 12 тролейбусів не достатньо, щоб забезпечити весь пасажиропотік. Але в даний час, коли одні люди у відпустках, освітні установи не працюють, можна сказати, що така кількість рейсів справляється з пасажиропотоком", - розповів заступник Хмельницького міського голови Андрій Бондаренко.

При цьому він підкреслив, що раніше на переповнений транспорт скаржилися працюючі громадяни. В даний момент з аналогічними скаргами почали звертатися пільговики.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Є скарги від пільгових категорій громадян, яким відмовляють у проїзді спецрейсом. Їм пояснюють, що зараз буде їхати ваш тролейбус. Частина людей розуміє, а частина — ні", - додав Андрій Бондаренко.

Варто зазначити, що спецрейси ввели в Хмельницькому з 14 липня. Таке рішення прийняли через скарги місцевих жителів, які не можуть дістатися на роботу через переповнені тролейбуси.

Скористатися спецрейсами можуть люди, у яких є спеціальний квиток і що оплачують проїзд.

Інший громадський транспорт працює в звичайному режимі.

Нагадаємо, що вранці в понеділок, 20 липня, у Дніпрі відбулося задимлення в громадському транспорті. Постраждав трамвай №1, який слід від Центрального ж/д вокзалу до Дііту, проходячи через центральний проспект Дмитра Яворницького.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Дніпрі на зупинці Бакинська, що на ж/м Перемога сталася НП. Чоловік-пасажир, якого не пускали в салон тролейбуса, зі злості вкусив кондуктора.

Також, "Знай.uа" писав, що в мережі оприлюднили унікальні фотографії десятків занедбаних автобусів ЛАЗ, які стоять на території Львівського автобусного заводу.