Стало відомо про те, що на ротацію додому зі Сходу України повернулися правоохоронці з Хмельницького.

Таким чином, повідомляється, що у Хмельницькому зустріли загін співробітників правоохоронних органів, який повернувся із зони проведення ООС.

Вони на Донбасі несли службу з охорони громадського порядку і допомагали своїм колегам. Про це повідомили в ГУНП.

У Хмельницький правоохоронці повернулися з Донбасу, фото: Національна поліція

Хмельницькі правоохоронці були там у довгостроковому відрядженні. У загін входили борці спеціальної роти «Богдан», роти поліції особливого призначення, а також співробітники управління патрульної поліції в Хмельницькій області.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У зоні ООС, на Донбасі, поліцейські надали допомогу своїм колегам, а також забезпечили публічний порядок, та виконували інші завдання, які їм надавало керівництво.

На сайті ГУНП Запорізької області також опублікували кадри, як поліцейських зустрічали їх рідні в Хмельницькій області. Захоплюючі кадри.

Нагадаємо про те, що вчора, 20 липня, збройні формування Російської Федерації 17 разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстріляв позиції ВСУ з артилерійських систем калібру 122 мм, 120-ти і 82-х мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів, снайперського і стрілецької зброї. Прес штаб ООС опублікував зведення станом на 07:00 21 липня 2020 року.

"Рішучими діями і ефективним застосуванням чергових вогневих засобів наші воїни припинили ворожі обстріли. Окупанти отримали адекватну відповідь від Об'єднаних сил.", - йдеться в повідомленні прес штабу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях, дивовижні кадри з полігону. Українські танкісти провели навчальні стрільби в районі ООС

Як повідомляв портал "Знай.іа", ЗСУ на Донбасі без втрат вистояли під нещадним вогнем путінських найманців – ворог зализує рани, звіт ООС

Також Знай.іа" писав, в жорсткій сутичці на Донбасі поранені українських військових, розвідка ВСУ повідомила про втрати ворога