Стало відомо про те, що в місті Хмельницький собаки покусали дитину. І ось, суд виніс свій вирок.

Таким чином, повідомляється, що у Хмельницькому апеляційному суді погодилися з рішенням суду першої інстанції стосовно жителя Ярмолинецького району, собаки якого покусали маленьку, семирічної дитини.

Про це розповіла прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

У Хмельницькому суд виніс вирок про справу з дитиною, яку покусали собаки, фото: скріншот з відео

Подія сталася ще після Нового року, з ранку, 7 січня. Семирічний мешканець села Выхиливка Ярмолинецького району Хмельницької області вирішив піти колядувати до свого сусіда.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нічого не віщувало біди, як раптом, вже через півгодини дитина повернувся додому весь у крові і без верхнього одягу.

Як з'ясувалося, хлопчик зайшов у двір до сусіда, і тут же на нього почали гавкати дві собаки. Він, звісно, злякався, і почав тікати. Але, собаки вирішили його наздогнати. Збили з ніг і почали гризти, зриваючи одяг і кусаючи до крові.

Хлопчикові пощастило, що поруч лежала палиця, яку йому вдалося взяти і відігнати тварин від себе. Дитину врятувало від загибелі лише диво.

У ході розгляду справи місцевим судом було визнано, що власник тварин винний у відповідності з частиною 2 статті 154 адміністративного кодексу України. При цьому, враховуючи дату проведення судового засідання, 12 червня 2020 року, суд закрив справу у зв'язку із закінченням строків, передбачених законодавством.

Пізніше, сторона обвинувача зробила спробу оскаржити рішення суду першої інстанції, посилаючись на деякі нюанси в документах, і стверджуючи, що собаки, які напали на дитину, могли і зовсім не належати підозрюваному.

Розглянувши ще раз всі докази, суд зупинився на тому ж вироку, що і в перший раз.

Нагадаємо, що в Нікополі виявили змію у дворі приватного будинку.

Як повідомляв портал Знай.іа, у Дніпропетровській області неадекватний чоловік "зняв" з собаки шкуру живцем.

Також Знай.іа писав, що неподалік від Дніпра, невідомі на машині збили кішку і залишили помирати посеред дороги.