Стало відомо про те, що під Хмельницький попрощалися із загиблим на Донбасі бійцем АТО. Йому ледь виповнилося 26.

Таким чином, повідомляється, що пройшло прощання в середу, 22 липня, в місті Ізяслав, що на Хмельниччині. Загиблого воїна, Героя України, провели в останню путь.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці Ізяславської Районної Державної Адміністрації.

Geplaatst door Ізяславська Районна Державна Адміністрація op Woensdag 22 juli 2020

Хлопець був убитий бойовиками на Донбасі у понеділок, 20 липня. Василь Кравченко був старшим стрільцем десантно-штурмового взводу військової частини Збройних сил України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зовсім недавно хлопець обзавівся дружиною, але, як виявилося, у долі на хлопця були зовсім інші плани. Вони так і не змогли прожити довге, щасливе життя.

Прощання з воїном України відбулося в Свято-Миколаївському храмі. Підтримати сім'ю і провести Героя в останню путь прийшли жителі міста, рідні, близькі, друзі, товариші по службі, громадські активісти та керівництво міста і району.

Його пам'ять вшанували більше сотні людей. Прийшли навіть ті, хто, можливо, і не знав хлопця особисто, але пишаються тим, що він поклав своє життя, захищаючи Україну і її мешканців.

Похований Василь Кравченко в місті Ізяслав на алеї почесних поховань.

Василь Сергійович Кравченко народився 14 лютого 1994 року. Василь Кравченко був мобілізований у другу хвилю, двічі укладав контакт на військову службу, перебував на сході України, захищаючи її територіальну цілісність.

Вдома його зі служби чекала молода мати, мати і батько.

Нагадаємо, що 15 липня, в Жидачеві пройшла церемонія поховання Героя України загиблого в АТО, командира взводу 24-ї ОМБ ім. Короля Данила Тараса Матвєєва.

Як повідомляв портал "Знай.иа" із життя пішов боєць АТО Олег Зельманович.

Також, "Знай.иа" писав, що на Донеччині загинув боєць АТО, Леонід Добрянський.