Стало відомо про те, що за вбивство двох пенсіонерів у Хмельницькій області, зловмисники отримали довічне ув'язнення.

Таким чином, повідомляється, що злочин сталося ще 16 квітня, 2018 року. Більше двох років тому, ближче до першої години ночі, в поліцію надійшов дзвінок про те, що під час гасіння пожежі було знайдено два тіла літніх людей. Все це сталося в селі Солобкивка, Ярмолинецького району Хмельницької області.

У Хмельницькій області два хлопця вбили літніх людей, фото: Національна поліція

Співробітниками правоохоронних органів не пізніше було з'ясовано, що тіла належать 82-річної власниці згорілого будинку, а також її 70-річному знайомому. У них залишилися на тілі сліди насильницької смерті, і тому, у поліції припустили, що це подвійне вбивство з корисливими мотивами зловмисників.

На самому початку розслідування підозрюваних було коло 70, і з кожною новою доказом їх залишалося все менше. В результаті, у співробітників правоохоронних органів під підозрою залишилося дві людини. Це двоє чоловіків, 1990 та 1993 року народження, які працювали на місцевого підприємця.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після того, як вони вчинили злочини, їм потрібно було кудись бігти, тому, вони ховалися в Житомирській області, де їх і спіймали.

Злочин вони затіяли заради наживи, і при цьому, вони обидва були в стані сильного алкогольного сп'яніння. Однак, не знайшовши нічого цінного, вони взяли лише старенькі колонки і мобільний пристрій.

Вироком суду першої інстанції зловмисникам призначено покарання у вигляді 14 і 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Проте це рішення було оскаржене в апеляційному порядку і вбивці отримали максимальне покарання — довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, окупанти поглумилися над тілом загиблого українського медика

Як повідомляв Знай. ua, захоплення заручників у Луцьку обріс невідомими подробицями.

Також Знай. ua писав, що в Одесі знайшли мертвим 17-річну дівчинку-сироту.