У Хмельницькій області рятувальники загасили дві пожежі, які були викликані розрядом блискавки. Про подробиці подій розповідає прес-служба Головного управління ДСНС в Хмельницькій області.

У щоденному зведенні рятувальники повідомили, що за суботу, 25 липня, на території області виникло 4 пожежі, серед яких – 2 були викликані ударом блискавки.

Перший з них виник близько 16:30 в селі Княжпіль Кам'янець-Подільського району. Там загорівся гараж приватного домоволодіння. Рятувальникам вдалося ліквідувати загоряння у 16:49.

У Хмельницькій області сталося 2 пожежі, удару блискавки / фото: ДСНС

Через кілька годин, у 19:08, на гарячу лінію Служби спасіння надійшла інформація про те, що в слідстві удару блискавки в місті Старокостянтинів на вулиці Лесі Українки виникла пожежа в господарській будівлі. Ліквідувати пожежу вдалося о 19:30 рятувальникам 10-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Прес-служба зазначає, що в ході подій ніхто і жителів не постраждав.

Нагадаємо, що в місті Кам'янець-Подільський, що на Хмельниччині, сталася ДТП. В ньому постраждав автомобіль Honda Accord, а також карети швидкої допомоги. У машині перебувало чотири людини, а в кареті «швидкої» ще п'ятеро. Всі вони були госпіталізовані.

Як повідомляв портал Знай.иа на городі у 61-річної пенсіонерки з Хмельницької області вилучили практично 100 кущів конопель.

Також Знай.иа писав, що інтернет-знахар обдурила мешканку Хмельницької області на 17 з половиною тисяч гривень.