Стало відомо про те, що в Хмельницькій області вже четверту добу шукають молодого хлопця. Пішов з дому і не повернувся.

Таким чином, повідомляється, що хлопець живе в Дунаєвецькому районі в селі С.міцівці, і можливо поїхав на роботу в Сатанів.

У Хмельницькому шукають зниклого чоловіка, фото: вільний джерело

Співробітники правоохоронних органів і рідні двадцятивосьмирічного хлопця розшукують його вже четверту добу. Валентин Чайка зник у п'ятницю, 24 липня.

Відомо, що близько п'ятої години ранку він вийшов у місті Сатанів, що у Городоцькому районі, і після цього його ніхто і ніде не бачив.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Родичі припустили, що він міг просто зупинити машину і поїхати так в якомусь невідомому напрямку. Його сестра Оксана Морозинская говорить про те, що раніше її брат потрапив в аварію, де сильно вдарився головою. І незважаючи на те, що МРТ нічого не показало, рідні давно помітили, що з хлопцем відбувається щось дивне. В нього інколи трапляються провали в пам'яті, і зараз, можливо, він не розуміє де знаходиться і з ким.

Пропав він чотири дні тому, і за цей час не було отримано жодного смс і дзвінка. Зараз тривають пошуки.

Якщо раптом, ви знаєте щось про його перебування, телефонуйте за цими номерами: 063 546 05 57, 068 862 44 50 – Тетяна (мама), 097 672 30 31, 093 006 57 53 – Оксана (сестра).

Нещодавно Знай повідомляв, що в Києві пропав підліток. 15-річний хлопець вийшов з дому біля метро Мінська і пропав. Олесь-Богдан Топилко так і не повернувся додому, а родичі не знають про його місцезнаходження до цих пір.

Також Знай писав, що в Дніпрі зник рудоволосий хлопець. Йому всього 19 років. Рідні просять допомогти знайти молодої людини. Владислав Ватажок зник 4 липня. Він перестав виходити на зв'язок з рідними і близькими. Він також не з'являвся вдома.

Не так давно Знай повідомляв, що в Києві зникла 14-річна дівчина. Вона вийшла з дому в середині дня 10 липня і зникла. Батьки і поліція просять допомогти знайти дівчину. Вони розповіли і про її особливі прикмети - шатенка, зріст 150 см, худорлява статура.