Стало відомо про те, що в реанімації Ярмолинецької районної лікарні, що в Хмельницькій області, померла відома журналістка.

Таким чином, повідомляється, що тридцятирічна Олександра Лазаренка, відома місцева журналістка, протягом чотирьох років боролася з раком крові, і за цей час вона перенесла кілька хіміотерапій.

31-річна журналістка, подруга померла вчора ввечері в реанімації.... Стільки було планів на життя......Спочивай з миром!...

Geplaatst door Фотограф Марцонь Валентина op Maandag 20 juli 2020

Подруга жінки, Валентина Марцінковська розповіла, що все це час Олександрі допомагали збирати кошти на лікування усі небайдужі, але врятувати її не вдалося.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Крім того, що у неї був рак крові, лікарі діагностували ще й пухлина на шиї. Від неї хоч і вдалося позбутися, але було марно, так як пішли метастази. Журналістка Олександра Лазаренка іноді писала на своїх сторінках у соціальних мережах про свою хворобу, розповідала як все відбувається, а також дякувала всіх небайдужих.

Їй була потрібна трансплантація кісткового мозку. Операцію повинні були робити в турецькій клініці минулої зими. Відклали, тому що в Олександри почалося запалення легень. Після цього їй перестала допомагати хіміотерапія. Повторне радіо опромінення призначати було не можна.

Також, медики пропонували ще одне, експериментальне лікування в Києві, але лікарі не давали жодних шансів. В результаті, життя їй не вдалося врятувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, один з лідерів ВО "Свобода" отримав вогнепальне поранення в голову.

Як повідомляв Знай.іа в Запоріжжі накрили смердючий притон наркоманів - шприци і димедрол по всій школі.

Знай.іа писав у Києві вокзал перекрили через підозрілу валізу - "Загубився, мамку шукає".