Стало відомо про те, що у Хмельницькій області чоловік побив жінку до смерті за те, що вона відмовила йому в інтимній близькості.

Таким чином, повідомляється, чоловік до смерті побив жінку за відмову в інтимі. Про це повідомили у прес-службі Хмельницької поліції.

В Хмельницькому вбили жінку, фото: скріншот з відео

Тіло мертвої жінки виявили поблизу сільської школи, на задньому дворі. Близько шостої ранку, в середу, 29 липня вона була знайдена, і, як ви розумієте, шансів на порятунок у неї зовсім не було.

В той самий вечір, підозрюваний розпивав спиртні напої разом зі знайомим і убитою жінкою. Ближче до першої години ночі, він запропонував їй вступити в інтимний зв'язок, і навіть хотів заплатити 200 гривень, але, та, відмовилася.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Чоловік не дуже сприйняв відмову побив її і пішов. Від отриманих травм вона померла на місці події.

Після цього, рано вранці зловмисник зібрався їхати на роботу, але співробітники правоохоронних органів вирішили зупинити автомобіль, за яким він їхав.

Поліцію збентежило, що чоловік почав сильно нервувати, коли він побачив.

Підозрюваним у вбивстві жінки виявився 21-річний житель Черкас. На даний момент відкрито кримінальне провадження за статтею умисного вбивства. Йому загрожує від 7 до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, що під Дніпром десятирічна дівчинка повісилася. Медики відразу ж вирушили на місце виклику, однак прибувши на вказаною адресою їм довелося лише констатувати смерть дитини. Дівчинка загинула ще до того моменту, як бригада швидкої допомоги опинилася на місці.

Як повідомляв портал Знай.иа, учасник скандального інциденту в маршрутці №101 в Дніпрі зв'язався з журналістами і розповів свою версію події. За його словами, дівчина була п'яна і провокувала пасажирів.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП з участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos.