На Хмельниччині підліток вчинив замах на життя батька. Про це розповіли на сторінці поліції Хмельницької області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 29 липня, близько 2-ї години ночі, в селі Паплинці Старосинявського району стався конфлікт між 16-річним підлітком і його 54-річним батьком, який мало не перетворився на трагедію.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік з дитиною останнім часом дуже часто конфліктували і зовсім не знаходили спільну мову. Однак на цей раз ситуація вийшла з під контролю. У розпал сварки підліток схопив ножа і вдарив батька в живіт.

Ніж, фото: Facebook поліція Хмельницької област

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Дружина потерпілого відразу ж викликала швидку допомогу, яка госпіталізувала чоловіка. Співробітники лікарні в свою чергу повідомили в поліцію, що до них поступив пацієнт з кримінальним пораненням.

На місце інциденту одразу ж виїхали співробітники Старосинявського відділення поліції, які затримали підлітка в порядку ст. 208 КПК України.

Підлітку вже оголосили підозру за ч. 1 ст. 115 (через ст. 15) (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Повідомлення поліції Хмельницької області: Facebook

Нагадаємо, що на Закарпатті неадекват по-звірячому побив дівчинку на очах у матері. Дівчинка на велосипеді врізалася в членів сім'ї чоловіка і впала сама. Чоловік в стані афекту повівся вкрай агресивно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Чернівцях агресивний чоловік побив жінку з собакою і хлопця, який за них заступився посеред вулиці.

Також, "Знай.ua" писав, що народний депутат від фракції "Слуга народу" Андрій Стріхарскій влаштував конфлікт в ресторані і навіть напав на жінку.