Стало відомо про те, що на Хмельниччині викрили таксиста, який насправді був сутенером.

Таким чином, повідомляється, що ним виявився 37-річний житель Хмельницької області. Він надавав Приватні послуги з перевезення, і паралельно шукав осіб, яким надавав закінчені сутенерські послуги за грошове нагородження.

Зловмисника затримали в момент, коли він організував чергову зустріч для свого клієнта з двома панянками, які і надавали ті самі інтимні послуги.

При цьому, у чоловіка була роль не тільки сутенера, але, і охоронця. Також він підшукував місця, на яких клієнти і панянки проводили ті самі зустрічі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За свою роботу він брав з дівчат легкої поведінки близько 40 відсотків всього прибутку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 303 Кримінального кодексу України — Сутенерство або залучення особи до заняття проституцією. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років, інформує поліція Хмельницької області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, публічні будинки з красунями на будь-який смак-як розважалися львівські чоловіки сто років тому в таємниці від дружин.

Як повідомляв Знай. ua, приваблива жінка зацікавила правоохоронні органи Камбоджі своїми відвертими знімками і ті "відкрили на неї полювання".

Також Знай. ua писав, що тернопільські студенти продавали дівчат у рабство заморським "шейхам".