Як відомо: зовсім скоро почнеться опалювальний сезон. І ось, стало відомо, хто залишиться без субсидії в Хмельницькій області.

Таким чином, повідомляється, що влітку, коли відсутнє опалення, велика частина одержувачів субсидії не має допомогу від держави на оплату комунальних послуг. Але, це абсолютно означає того, що українці залишаться без субсидії в холодну пору року. Адже, саме тоді вартість оплати за комунальні послуги зростає.

Тобто, навіть якщо влітку ви нічого не отримували, тоді взимку, коли буде опалювальний сезон, ви точно отримаєте допомогу головне лише вчасно переоформити допомогу. У цьому всіх переконав заступник Міністра соціальної політики Віталій Музиченко.

У той же час, деяких громадян можуть все таки позбавити субсидії мова йде про тих, хто намагається приховати від держави свої реальні доходи. За це зараз в Україні взялися рішуче.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Віталій Музиченко нагадав, кого можуть позбавити соціальних виплат. Зокрема це стосується:

  • орендодавців, які чомусь не задекларували свої доходи;
  • людей, які здійснили одноразову покупку на суму понад 50 тисяч гривень;
  • власників автомібілів, яким не більше п'яти років;
  • осіб, які мають борги за комуналку і не уклали договорів про реструктуризацію цих боргів;
  • громадян, які отримали спадщину протягом року з моменту звернення за допомогою;
  • власників великих приміщень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Мінсоцполітики представило проект матеріальної допомоги: пенсії, виплати по безробіттю і на дітей.