У Хмельницькому 42-річна жінка вдарила ножем свого 19-річного товариша по чарці. Інцидент стався 8 серпня в будинку по вулиці Трембовецькій. Про це повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Правоохоронці розповіли, що між жінкою і молодою людиною виник конфлікт в ході спільного розпивання спиртних напоїв. Жінка схопила зі столу ніж і вдарила в груди свого товариша по чарці. Молодий чоловік отримав проникаюче поранення грудної клітини.

Вже будучи пораненим, молодий чоловік вискочив на вулицю. Свідки інциденту викликали поліцію і швидку. Правоохоронці затримали жінку відповідно до норм ст. 208 Кримінального кодексу України. Молоду людину забрала швидка. Медики прооперували його.

Крім того, винуватиці інциденту оголосили підозру за ст.121 ч. 1 Умисне тяжке тілесне ушкодження. Тепер їй загрожує до 8 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто нагадати, що у Львові співробітник кур'єрської компанії Glovo напав на дівчат. Однак компанія зреклася цього інциденту. Постраждалі дівчата розповіли, що на них напав кур'єр, який доставив їм замовлення додому. Молодий чоловік вихопив ніж і почав наносити порізи, порвав одяг. Одна дівчина опублікувала фото порізів на шиї, на руці. Також вона попередила, що дана кур'єрська доставка набирає людей з психічними відхиленнями.

Також Знай повідомляв, що на Хмельниччині чоловіки побилися, а потім один з них напав на іншого з сокирою. Причиною стала жінка.

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі завершився суд над чоловіком, який накинувся на завідуючу дитсадка з ножем.